«ΑΡΙΩΝΑΣ» Ένας θρυλικός ποιητής - κιθαρωδός της αρχαίας Ελλάδας, που καταγόταν από τη Λέσβο. Φέρεται ότι έζησε στην αυλή του Περίανδρου, τυράννου της Κορίνθου. Θεωρείται επινοητής του διθυράμβου. Σήμερα «ΑΡΙΩΝ» ονομάζεται ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ EΞΩPAΪΣTIKOΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ στο Χωριό «Σταυρός», στη Κέρκυρα.

Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

O «ΑΡΙΩΝΑΣ» το έριξε έξω!





Σαββατο 6/9/2008

Μία πετυχημένη ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ, για τους μικρούς φίλους του «ΑΡΙΩΝΑ» ...και όχι μόνο!
Το απόγευμα της Κυριακής 8/3/2008, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού Σταυρός «ΑΡΙΩΝ» έγινε ΠANZOYPΛIΣMOΣ. Οι μικροί μας φίλοι (και όχι μόνο) μασκαρεύτηκαν, χόρεψαν, αστειεύτηκαν και γενικά ξεσπάθωσαν κανονικά! Ούτε η διακοπή ρεύματος δε χάλασε το κέφι, μια και είχαμε γεννήτρια! Η αμφιέσεις ήταν πολλές, αστείες και πρωτότυπες, αλλά και τα εδέσματα ήταν πολλά και ενδιαφέροντα. Τα ετοίμασαν φίλοι επαγγελματίες μάγειροι του συλλόγου, νοικοκυρές -μέλη του συλλόγου αλλά και πολλά άλλα ήρθαν σαν δώρα από φίλες επισκέπτριες - μαμάδες που συνόδευαν τους μικρούς μας φίλους. Όλα πάντος, ήταν πανόστιμα!
Ξεχωριστή παρουσία για τη βραδιά ήταν ένα νέοεμφανιζόμενο νεανικό μουσικό συγκρότημα. Με τους μοντέρνους μουσικούς αυτοσχεδιασμούς τον μελών του, με το χιούμορ αλλά κυρίως με το ξεχωριστό (πολλά υποσχόμενο) μουσικό ήχο που διαθέτουν ... οι νεαροί μας φίλοι, σαν «νέοι Αρίωνες», μας διασκέδασαν για τα καλά.
Πάντα τέτοια κέφια για όλους μας και... καλή αποκριά!


Δεν υπάρχουν σχόλια: