«ΑΡΙΩΝΑΣ» Ένας θρυλικός ποιητής - κιθαρωδός της αρχαίας Ελλάδας, που καταγόταν από τη Λέσβο. Φέρεται ότι έζησε στην αυλή του Περίανδρου, τυράννου της Κορίνθου. Θεωρείται επινοητής του διθυράμβου. Σήμερα «ΑΡΙΩΝ» ονομάζεται ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ EΞΩPAΪΣTIKOΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ στο Χωριό «Σταυρός», στη Κέρκυρα.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Σταυριώτες στους αγώνες ENDURO, στο Λιβαδι του Ρόπα!

ΑΓΩΝΕΣ MOTOΣIKΛETAΣ
...αλλά και Αγώνες Τζιπ Λέσχη 4Χ4 στο Λιβάδι του Ρόπα.







Την Κυριακή 21/12/08 έγιναν με επιτυχία οι δεύτεροι κατά σειρά αγώνες EDURO, αυτή τη φορά στην ΝΕΑ ΠΙΣΤΑ στο ΛΙΒΑΔΙ του ΡΟΠΑ!
«Στρατηγός» της όλης επιχείρησης, ήταν ο Σταυριώτης ΑΚΗΣ ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ... ενώ στο αγωνιστικό μέρος συμμετείχε και ο Σταυριώτης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΩΤΗΣ.
Φυσικά, δε θα μπορούσε ο ΑΡΙΩΝΑΣ να μην υποστηρίξει και να βοηθήσει στη διοργάνωση και αυτών των αγόνων.
Οι Σταυριώτες «ΑΡΙΩΝ-ιστές» Γιάννης Λουκάς, Γιάννης Λουκάς, Σπύρος Λούβρος και Γιάννης Μακρής ανέλαβαν τον ρόλο των Κριτών... ενώ οι Ανδρέας Λουκάς, Σπύρος και Γιάννης Παπάς ανέλαβαν την φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση των αγώνων.
Πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα προσέφεραν χαριτωμένες Μαζορέτες, ενώ την παρουσία τους έκαναν και τα μέλη της Λέσχης Εθελοντών Nαυαγοσωστών.


































Τους αγώνες παρακολούθησαν πολύς κόσμος, ιδιαίτερα νέοι, Τους αγωνιζόμενους τίμησαν οι Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι των Δήμων Kερκυραίων και Αχιλλείων.... καθώς και πολλοί τοπικοί παράγοντες
Συγχαρητήρια από τον «Αρίωνα»... στους διοργανωτές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου