«ΑΡΙΩΝΑΣ» Ένας θρυλικός ποιητής - κιθαρωδός της αρχαίας Ελλάδας, που καταγόταν από τη Λέσβο. Φέρεται ότι έζησε στην αυλή του Περίανδρου, τυράννου της Κορίνθου. Θεωρείται επινοητής του διθυράμβου. Σήμερα «ΑΡΙΩΝ» ονομάζεται ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ EΞΩPAΪΣTIKOΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ στο Χωριό «Σταυρός», στη Κέρκυρα.

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2008

1o ΕNDURO Αγίων Δέκα Δήμου ΑχιλλείωνOFF ROAD & Δήμος Αχιλλείων

Οι «Φίλοι της  Mοτοσικλέτας - Off Road», την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008, σε συνεργασία με το Δήμο Αχιλλείων, οργάνωσε με επιτυχία, το πρώτο ΕNDURO των «Αγίων Δέκα».
Οι μοτοσικλετιστές πραγματοποίησαν διαδρομές στα μονοπάτια του Δήμου Αχιλλείων, ενώνοντας, σε ένα μεγάλο κύκλο, τα κοντινά χωριά. Η εκκίνηση έγινε από το χωριό των Αγίων Δέκα... και οι διαγωνιζόμενοι κατέληξαν πάλι στο χωριό των Αγίων Δέκα, όπου έγινε ο τερματισμός και η βράβευση.
Σκοπός αυτών των διαδρομών (εκτός από το αγωνιστικό μέρος) ήταν να αναδειχτούν και τα μονοπάτια του Δήμου Αχιλλείων, πολλά από τα οποία ανοιχτήκαν, ή καθαριστήκαν πρόσφατα... (...είτε από το Δήμο Αχιλλείων, είτε από τους εθελοντές του «Βριλησσός» σε συνεργασία με τον «Αρίωνα»).
Φίλοι της Mοτοσικλέτας - OFF ROAD, γνωρίζοντας την ευαισθησία του Δήμου, των κατοίκων της περιοχής αλλά και των τοπικών πολιτιστικών φυσιολατρικών συλλόγων... επέλεξε με μεγάλη προσοχή τις κατάλληλες διαδρομές, έχοντας σαν γνώμονα πάντα το ΣΕΒΑΣΜΟ προς την ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ μορφή αυτών των μονοπατιών, την AΣΦAΛEIA αλλά και την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΣ της περιοχής. Για τους παραπάνω λόγους έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες στα μέλη της, για την οδική συμπεριφορά που θα έπρεπε να τηρήσουν, πάνω στα παλιά ΜΟΝΟΠAΤΙΑ
Ο Π.Σ. «ΑΡΙΩΝ» εκτιμώντας πως, αυτή η διοργάνωση θα βοηθήσει στην προβολή του Δήμου και της περιοχής, παρείχε πληροφορίες για τα παλιά μονοπάτια και υποστήριξη στα μέλη Φίλους της Mοτοσικλέτας ...

Οι μοτοσικλετιστές της OFF ROAD , πέρασαν λοιπόν και από το χωριό του ΣΤΑΥΡΟΥ.
Πράγματι ήτα ένα συναρπαστικό θέαμα για όλους όσους το παρακολούθησαν!
Συγχαρητήρια λοιπόν, στους Φίλους της Μοτοσικλέτας - OFF ROAD και στο Δήμο Αχιλλείων για τη διοργάνωση του πρώτου ΕNDURO των «Αγίων Δέκα»... και του χρόνου, ακόμα καλλίτερα!

Περισσότερες πληροφορίες, για τους φίλους της Mοτοσικλέτας - OFF ROAD, στο τηλ. 26610 27787

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου