«ΑΡΙΩΝΑΣ» Ένας θρυλικός ποιητής - κιθαρωδός της αρχαίας Ελλάδας, που καταγόταν από τη Λέσβο. Φέρεται ότι έζησε στην αυλή του Περίανδρου, τυράννου της Κορίνθου. Θεωρείται επινοητής του διθυράμβου. Σήμερα «ΑΡΙΩΝ» ονομάζεται ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ EΞΩPAΪΣTIKOΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ στο Χωριό «Σταυρός», στη Κέρκυρα.

Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2008

Eυχαριστήρια προς τον Oρειβατικό - Φυσιολατρικό Σύλλογο «ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ»!

ΔΗΜΟΣ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ
Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον σύλλογο «ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ» απο τον Δήμαρχο ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ Κερκυρας.

Αγαπητοί Κύριοι
Με την παρούσα επιστολή σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον και τον κόπο που καταβάλετε για την ανάδειξη μονοπατιών στο Δ.Δ Σταυρού - Δήμου Αχιλλείων .
Η συμβολή σας είναι ιδιαιτέρως σημαντική για εμάς και επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος μας υλοποιεί επιδοτούμενο πρόγραμμα για την Ανάδειξη Δικτύου Μονοπατιών , για τα οποία θα είμαστε σε θέση να σας αποστείλουμε χάρτες και ενημερωτικά έντυπα και θα χαρούμε να σας προσκαλέσουμε σε μια περιήγηση των μονοπατιών αυτών την επόμενη θερινή περίοδο .
Καλή συνέχεια στην αξιόλογη προσπάθεια σας .

Ο Δήμαρχος
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ
Αριστερά ο πρόεδρος του «Bριλησσός» Διαμαντής Παπαδόπουλος, στη μέση ο Δήμαρχος Αχιλλείων κ. Ερωτόκριτος Καρύδης και δεξιά ο πρόεδρος του «Αρίωνα» κ. Γιάννης Λουκάς. Μία πολύ καλή συνεργασία προς όφελος του όλων!

Π.Σ. «AΡΙΩΝΑΣ» Χωριό Σταυρός / Δήμος Aχιλλείων / Κέρκυρα.
Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον σύλλογο «ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ» απο τον «ΑΡΙΩΝΑ»

O Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΙΩΝ», του χωριού «Σταυρός», της περιοχής «Μέσης» του Δήμου Αχιλλείων, της Κέρκυρας... εκφράζει τις ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ του προς τον Oρειβατικό - Φυσιολατρικό Σύλλογο «ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ»... για την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠPOΣΦOPA EPΓAΣIAΣ των μελών του, πάνω στα Σταυριώτικα Μονοπάτια!
Ευχαριστεί (έναν - έναν) όλους τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που εργάσθηκαν με ζήλο κάτω από ιδιαίτερα «θερμές» συνθήκες!
Ο «ΑΡΙΩΝΑΣ» ιδιαίτερα ευχαριστεί τον πρόεδρό του «ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ», κ. Διαμαντή Παπαδόπουλο και τον επικροτεί για την οργάνωση, το ήθος και την άψογη συνεργασία που επέδειξε.
Ο «ΑΡΙΩΝΑΣ», στο «ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ», βρήκε ένα ακόμα «φίλο - συνεργάτη» και έμαθε πολλά από αυτή την συνεργασία. Ελπίζουμε και ο «ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ» να θεωρεί τον «APIΩNA» φύλο και συνεργάτη του. Θα θέλαμε και στο μέλλον, να επαναληφθεί (προγραμματισμένα) αυτή η συνεργασία.
Όλο το Δ.Σ. του «APIΩNA» (εκφράζοντας το γενικότερο αίσθημα) εκφράζει για μία ακόμα φορά... ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ και εύχεται στο «ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ» ...καλή συνέχεια στο έργο του!

Για το Δ.Σ. του Π.Σ. «ΑΡΙΩΝΑΣ» ο πρόεδρος του, Γιάννης Λουκάς.

.......................................
Όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερα για την δράση του «Βριλησσός», μπορείτε να μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση... http://www.vrilisos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου