«ΑΡΙΩΝΑΣ» Ένας θρυλικός ποιητής - κιθαρωδός της αρχαίας Ελλάδας, που καταγόταν από τη Λέσβο. Φέρεται ότι έζησε στην αυλή του Περίανδρου, τυράννου της Κορίνθου. Θεωρείται επινοητής του διθυράμβου. Σήμερα «ΑΡΙΩΝ» ονομάζεται ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ EΞΩPAΪΣTIKOΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ στο Χωριό «Σταυρός», στη Κέρκυρα.

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

«Αρίων» κα «Βριλησσός» στο πανηγύρι του «Προφήτη Ηλία» στο χωριό των «Αγίων Δέκα».

20 Ιουλίου 2008


Χορός γύρο από το δροσερό σιντριβάνι.

Ο «Αρίωνας» και ο «Βριλησσός» στο πανηγύρι του «Προφήτη Ηλία» στο χωριό των «Αγίων Δέκα» του δήμου Aχιλλείων.
Ο «Βριλησσός» είναι ένας από τους πιο δραστήριους ορειβατικούς συλλόγους των Αθηνών με πολλές δραστηριότητες και με προσφορά «Εθελοντικής Eργασίας». (...μπείτε στην ηλεκτρ. διεύθυνση www.vrilisos.gr για να μάθετε γι'αυτόν)
Τα μέλη του «Βριλησσός» θα έρθουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, τον Aύγουστο, να προσφέρουν εργασία στα μονοπάτια του Σταυρού, κυρίως στο γνωστό, στους φίλους του «Αρίωνα», μονοπάτι, που οδηγεί από τα Κομιανάτα προς τον «Παντοκράτορα του Δήμου», στο βουνό του «Σταυρού»!


Η παρέα του Σεβαστού Παπά Μενέλαου στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία!

Αυτή η εργασία θα γίνει σε συνεργασία με τον «Αρίωνα» και με την συμπαράσταση του Δήμου Aχιλλείων.
Ας σημειωθεί ότι ο Δήμος Aχιλλείων δραστηριοποιείτε στη διάνοιξη και συντήρηση των μονοπατιών της περιοχής με δικό του πρόγραμμα... αλλά, κάθε προσφορά εργασίας, από όπου και αν προέρχεται, γίνεται δεκτή.


Διασκέδαση και νέες γνωριμίες! Ο Δήμαρχος Αχιλλείων κ. Ερ. Καρύδης και ο πρόεδρος του Oρειβατικού συλλόγου «Bριλησσός» κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος, μαζί τους και ο πρόεδρος του «Αρίωνα» κ. Γιάννης Λουκάς.

Ο «Βριλησσός» ξεκίνησε λοιπόν τις ενημερωτικές επαφές και τη συνεργασία του με τον «Αρίωνα» με ένα πανηγύρι! Διοργανωτές, οι κοντοχωριανοί, προς το Σταυρό, φίλοι των «Αγίων Δέκα» !!!
Στο πανηγύρι έγιναν, από μεριάς του προέδρου του «Αρίωνα» Γιάννη Λουκά, οι απαραίτητες συστάσεις ...και η γνωριμία του προέδρου του «Bριλησσός» κ. Διαμαντή Παπαδόπουλου, με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου των «Αγίων δέκα» και οικοδεσπότη, κ. Nίκο Πουλί, ...με τον αντιδήμαρχο επί των πολιτιστικών. Π. Σουπιώνη και φυσικά με τον Δήμαρχο του Δήμου Αχιλλείων κ. Ερωτόκριτο Kαρύδη, που, έτσι και αλλιώς, παρευρέθηκαν στο πανηγύρι... μαζί με πολλούς άλλους πολιτευόμενους της περιοχής.



Δε μένει παρά να ευχηθούμε «χρόνια πολλά» στους φίλους των «Αγίων Δέκα» και «Καλή επιτυχία» σε αυτή τη νέα συνεργασία μας με το «Βριλησσός».




Oι Σταυριώτες έδωσαν ένα δυναμικό παρών στο γλέντι του «Προφήτη Ηλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου